PRIVACY STATEMENT / AVG

CITO verwerkt persoonlijke en andere gegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving met inachtneming van de privacy van alle gebruikers op haar website. In deze privacyverklaring zal CITO uitleggen welke (persoonlijke) gegevens zij verzamelt en verwerkt en voor welk doel.
De door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u gevraagde informatie. De gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden.

 

Verwerken:

CITO verwerkt de persoonlijke informatie die door haar klanten en / of relaties en hun werknemers wordt verstrekt (‘persoonlijke gegevens’), alsmede zakelijke gegevens en gegevens die zijn verkregen van bezoekers engebruikers van de website (s) van CITO. Lees onze cookieverklaring voor meer informatie over de cookies die door CITO worden gebruikt.
Gegevens worden verzameld wanneer bezoekers van de website een offerteaanvraag doen, zich abonneren op de nieuwsbrief, online contactformulieren invullen, een stuk content (zoals white papers etc.) downloaden, contact opnemen met onze verkoop- of serviceafdeling of informatie opvragen. CITO behandelt persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig.

 

Gegevens:

U beslist zelf welke informatie u met ons deelt. Wij verzamelen de volgende informatie:

  • NAW-gegevens
  • Facturatiegegevens
  • Functie gerelateerde gegevens zoals functietitel, branche en de organisatie waar u werkzaam bent
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • IP-adres
  • Gedragsgegevens en statistische informatie binnen de CITO-website(s)
  • Gegevens over afgenomen producten en diensten

 

Doeleinden:

CITO gebruikt de verzamelde gegevens van haar klanten en / of relaties om commerciële relaties aan te gaan en te onderhouden, haar diensten te verbeteren, te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen, om vragen te beantwoorden, klachten te behandelen en voor marketingdoeleinden (bijv. het versturen van promotionele berichten, nieuwsbrieven en andere informatie over nieuwe producten en diensten van CITO).

 

Bewaartermijn:

CITO zal gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk om de bovengenoemde doeleinden te realiseren.

 

Veiligheidsmaatregelen:

CITO heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om zijn systemen te beveiligen tegen onbevoegde toegang tot persoonlijke of zakelijke gegevens die door CITO worden verwerkt.

In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
  • Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opgeslagen zijn
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens

 

E-mail marketing:

Geregeld stuurt CITO e-mail nieuwsbrieven om zijn klanten en relaties op de hoogte te houden van zijn producten, activiteiten en diensten. De opgegeven e-mailadressen worden automatisch toegevoegd aan de mailinglijst. Elke CITO-nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich eenvoudig kunt afmelden.

 

Toegang tot en wijzigingen in uw gegevens:

neem contact met ons op via info@cito.amsterdam.nl als u vragen heeft over ons privacy beleid of over toegang tot en wijziging van (of verwijdering van) uw persoonlijke gegevens.

 

Links:

De website(s) van CITO kan verschillende links bevatten naar websites van andere organisaties. CITO aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor het gebruik van uw gegevens door deze organisaties en raadt u aan het privacy beleid van de betreffende organisaties te lezen.

 

Autoriteit Persoonsgegevens:

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ten alle tijden het recht uw gegevens door ons te laten wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact op met CITO.

 

Veranderingen:

CITO behoudt zich het recht voor om deze verklaring te wijzigen. Controleert regelmatig deze website voor de meest recente versie.

 

Cookies:

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser.

Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:

  • het onthouden van bijvoorbeeld inlognamen en wachtwoorden ten behoeve van een efficiënt gebruik van de website;
  • het analyseren van het gebruik van op websites om onze websites daarmee te kunnen verbeteren;
  • het verzamelen van gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.

De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet en op zorgvuldige wijze gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening.

De cookies die uw voorkeuren onthouden kunt u uitschakelen middels uw browserinstelingen. U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies meer ontvangt. In dat geval garanderen wij niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken.

Wij maken u er op attent dat indien u gebruik maakt van een andere computer, u daar uw browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.

Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. CITO behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.