Van zonwerende raamfolies tot decoratieve folies

EEN PERFECTE OPLOSSING OP DE WERKPLEK

Ramen zijn onmisbaar voor een prettig werkklimaat, maar toch vormen zij een zwakke schakel. Glasfolie Suncontrol combineert de goede eigenschappen van ‘een blik op de buitenwereld’ met het oplossen van de nadelen, zoals te veel hinderlijke zonnewarmte. Glasfolie Suncontrol bestaat uit transparante polyesterlaagjes met daartussen een reflecterende laag metaaldeeltjes. Het comfort wordt hierdoor aanzienlijk verbetert.

Wat doet zonwerende glasfolie?;

– Warmtewerend

– Binnenklimaat blijft aangenaam

– Vermindering van schitteringen

Voordelen;

– Geen verkleuring (zonlicht verkleurt het interieur)

– Veiligheid (glasfolie versterkt uw glas)

– Privacy (overdag geen inkijk meer)

– Energiebesparing (ramen beter geïsoleerd door de glasfolie)

– Krasvast

Waar en hoe toe te passen; 

Eigenlijk kan glasfolie overal op toegepast worden. Je ziet het bijvoorbeeld bij scholen, winkels, kantoren, hotels, restaurants, ziekenhuizen en instellingen. Zelfs als je dubbele beglazing hebt zijn de meeste soorten toe te passen. Het folie wordt aan de binnenzijde van het raam aangebracht.

 

RESTYLE UW OMGEVING MET DESIGN COVERFILMS

Als uw woon- of werkomgeving nier meer de uitstraling heeft die u wenst, dan is restylen een hele goeie oplossing. Met Signcontrol Design Coverfilms kunnen bijvoorbeeld wanden, deuren en ramen beplakt worden.

Signcontrol Design Coverfilms heeft een gegarandeerde levensduur van 10 jaar!

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *